Autor przepisu: Justyna
   LISTA SKŁADNIKÓW

szklanka mleka

2-3 łyżki kaszy manny

czubata łyżka puree z dynii

nasiona dyni,słonecznika, siemia lnianego

2 kostki białej czekolady

łyżka miodu do polania

   ZDJĘCIA
   PRZYGOTOWANIE

Ugotuj mleko, kolejno dodaj kasze mannę 2-3 łyżki zależnie od upodobań 😉 i gotuj mieszając aż kasza manna napęcznieje – około 10-15 minut.Do gotowej kaszy manny dodaj puree z dyni, gotuj chwilkę. Przełóż do miseczki i ozdób dyniowym puree, nasionami słonecznika,dyni,siemia lnianego , dodaj skruszona białą czekoladę i polej miodem .
Nie dość ze kasza manna jest po prostu przepyszna i zdrowa, to jeszcze spójrzcie na jej kolor – trudno się nie uśmiechnąć do niej 😉

Idealne śniadanie w 15 minut !